Om oss

Hvem er vi?

Vi på AIR Forus drømmer om å bli landets beste klatre- og opplevelsessenter. For å klare det jobber vi kontinuerlig med å utvikle oss og gi brukerne våre nye utfordringer.
Klatredelen av senteret har som visjon at "klatring er for alle" og ruteskruerne våre jobber for å tilby ferske ruter tilpasset alle nivåer hver uke.

Vi skal være et trygt sted å utforske og utfordre egne grenser. Brukerne våre kommer i alle aldre med ulike forutsetninger og bakgrunn. Våre besøkende har alle til felles at de hele tiden kan utvikle seg. Det er vår oppgave å motivere, inspirere og instruere - da legger vi forholdene til rette for brukerne våre skal lykkes. Alle har alltid en ny høyde å innta!


Vårt mål er å inspirere og utfordre brukerne våre i hverdagen slik at de kan oppleve mestring og utvikling gjennom utfordrende aktiviteter i luftige omgivelser.

Våre brukere skal være klar over og kunne gjøre vurderinger ut ifra risiko forbundet med aktivitetene vi tilbyr. Vi skal legge til rette for at nybegynnere, familier, bursdagsbarn, teambuildingdeltakere og aktive klatrere skal kunne trives og trene sammen.

Jobbe for oss?

Vi søker hele tiden etter aktive, engasjerte og flinke mennesker som vil være en del av AIR teamet.

Send oss en mail til post@airforus.no og fortell oss om dine verdier, hva du står for og hvorfor akkurat du vil være et positivt tilskudd til AIR teamet.

Kontakt oss

Åpningstider

Man- onsdag: 10-22
Tors- fredag: 10-21
Lørdag: 10-18
Søndag: 11-20
Office
Lagerveien 2, 4033 Stavanger
Org: 885 556 922

58.89625274798648, 5.701417785116511

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.