Samarbeidspartnere

Bratte Rogalands Venner

Bratte Rogalands Venner er den største og eldste klatreklubben i Rogaland. De har utviklet hundrevis av klatreruter i klipper og fjell. Vi er stolte av å samarbeide med dem om eventer og konkurranser.

Medlemmer i BRV kan benytte seg av egen inngangspris her hos oss på AIR, om de viser frem medlemskapsbevis. De har også gleden av å få 20% avslag på medlemskap og 15% rabatt i vår butikk.

Matsalen

Matsalen er en restaurant som ligger her på Tvedt Senteret. De har som motto "Spis bedre - Lev bedre!" Det nyter vi på AIR og våre gjester godt av gjennom samarbeidet. Matsalen leverer fantastisk italiensk pizza til våre bursdager fra mandag til lørdag og ferske deli-produkter til vår café.

Kokkostore

Kokko er et arkitektkontor, kaffebrenneri samt en butikk og café som vi samarbeider med i hjertet av Stavanger. Kokko brenner kaffebønnene til vår dagens kaffe som vi er stolte av å servere samt espressobønnene til vår kaffemaskin slik at våre guider med baristakompetanse kan lage god spesialkaffe til deg!

Våre medlemmer kan også nyte 20% avslag på kaffe hos Kokko når de viser at de er en del av AIR gjengen.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.