Teambuilding

Vi tar teambuilding til nye høyder!
Med våre spennende, utfordrende og luftige aktiviteter kan vi tilby et unikt opplegg til deg og din bedrift! Velg blant klatring, nettpark, høydebane og vår egen lagkonkurranse kalt AIR Games!

Vi har møterom med alle fasiliteter dersom du ønsker å kombinere besøket med mat eller faglig innhold. Vi tilbyr utfordringer og mestring til alle, uansett alder og fysiske forutsetninger. Hos oss har vi god plass og mulighet til å ta imot opp mot 100 personer per gruppe. Vår beliggenhet midt i smørøyet på Forus gjør oss lett tilgjengelig for de fleste.

AIR Team S / 2 timer
• Klatring og nett: 400 kr/pers
Passer for team som trenger et raskt adrenalin-kick og umiddelbar følelse av mestring i fellesskap.
Tillegg for høydebane (inkl. zip-line og Via Ferrata): 200 kr/pers.

AIR Team M / 4 timer
• Klatring, nett og mat: 800 kr/pers

Perfekt for team som vil utfordre seg selv – både på individuelt nivå og som gruppe. Belønningen er bedre samhold og god mat etterpå!
Tillegg for høydebane (inkl. zip-line og Via Ferrata): 200 kr/pers.

AIR Team L / 7 timer
• Workshop, klatring, nett og mat: 1.200 kr/pers

Ideelt for team som ønsker å bruke en hel dag sammen med faglig påfyll, spennende fysiske og mentale utfordringer og god mat. Inkluderer leie av møterom, samt kaffe og fruktservering. Tillegg for høydebane (inkl. zip-line og Via Ferrata): 200 kr

AIR Team XL / Helaften
• Hele hallen på lørdager etter kl 18.

Vi skreddersyr et opplegg for din bedrift! Passer for store team/bedrifter som vil ha full eksklusivitet på alle våre fasiliteter uten andre brukere til stede. Pris på forespørsel.
Fant du ikke helt det opplegget du var ute etter? Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg tilpasset deg, din bedrift og deres budsjett.

*Alle priser er ex. Mva og krever et minimumsantall på 8 personer.

Trenings avtale hos oss
Ta kontakt på post@airforus.no for et uforpliktende tilbud! Vi tilbyr også bedriftsavtaler på klatring/trening for deg som er interessert i det.

Forespørsel om booking

Etter at vi har mottatt skjemaet vil du få svar innen kort tid og senest innen 3 virkedager.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.